Lisätietoja

Alla yhteystiedot ja linkit  majoitus- ja ruokailupalveluihin, joita Varkauden KesäKlassinen suosittelee!

Hotel Oscar tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita. Keskeinen sijainti ja hyvä hintalaatusuhde tekevät siitä erinomaisen valinnan!

Varaukset voi tehdä suoraan nettisivujen kautta www.hoteloscar.fi tai hotel@hoteloscar.fi tai puh. 017-579011 kautta

Tervetuloa!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla.

Kesä aikaan meillä ei ole niin sanottua lounaslistaa. Käytössä ovat meidän upea a la cartelista sekä kesäksi tulee pieni kiva kesäinen lista ruokineen ja juomineen. Ruokalista löytyy netistä osoitteesta: https://www.raflaamo.fi/fi/varkaus/rosso-varkaus

Warkhaus

Warkhaus tarjoaa edullista majoitusta rivitalohuoneistoissa. Erikokoisia huoneistoja 2,9 kilometriä keskustasta, rannan läheisyydessä. Oma piha, maksuton yksityinen pysäköinti, oma grillipaikka ja hyvin varustellut asunnot takaavat kotoisan yöpymisen.

Warkhaus Apartments
Savontie 72
78300 VARKAUS
puh. 046 555 1468
warkhaus@outlook.com

Warkhaus Apartmentsin varaukset
Warkhaus Apartments Facebookissa

Keskuskonttori

Keskuskonttori on uusi matkailukohde Varkaudessa. Suomalais-italialainen pariskunta Katja Torvikoski ja Luca Calzavara ostivat Varkauden tehtaiden vanhan keskuskonttorin, joka on peräisin 1840-luvulta ja jonka rakennutti Paul Wahl vanhempi. Taloa remontoidaan parhaillaan ja jo nyt siellä on mm. kahvila, lähituotepuoti ja erilaisia kokoontumistiloja.

Siellä takaamme löytyvän hyvää ruokaa ja kahvilatuotteita! Samoissa tiloissa järjestetään myös "kahvilakonsertti".

Kahvilan aukioloajat: 

Lähituotepuodin aukioloajat:

Lisätietoja löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/Keskuskonttori-1664762410491071/

Soittimien huolto ja myynti

Festivaalin taiteilijoiden soittimien huoltoa tukee Risto Vainio Oy Helsingistä. KesäKlassinen suosittelee lämpimästi heidän asiantuntemustaan uusien soittimien hankinnassa ja erilaisissa huoltotoimenpiteissä!

"Olemme rakentaneet vuodesta 1958 alkaen viuluja ja jousia. Rakentamisen aloitti Risto Vainio ja nyt perinnettä jatkaa Ilkka Vainio. Koko ajan on toimintaamme ohjannut alan vanhojen taitajien ja musiikin mestareiden kunnioitus. Sielulla ja sydämellä tehty viulu soi aina hyvin."

Tule käymään, tutustu valikoimiimme ja pyydä tarjous.
Olemme jäseninä Saksan Viulunrakentajien yhdistyksessä (VDG) sekä Suomen Viulunrakentajien Kilta ry:ssä (SVK).

Lisätietoja osoitteesta www.ristovainio.com

Varkauden kaupunki

Varkauden kaupunki on viihtyisä ja tarjoaa vierailijalle paljon mahdollisuuksia! Varkaudesta löytyy nähtävyyksiä, museoita, hyviä ravintoloita ja paljon muuta. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tähän Savon sydämessä sijaitsevaan kaupunkiin!

Lisätietoja: https://www.varkaus.fi/

tai matkailuun liittyen tarkempaa tietoa tarjoaa www.visitvarkaus.fi